Jobb

För dig som vill jobba på tait

Vi på tait har som mål att växa tillsammans med fler duktiga medarbetare och vår förhoppning är att just du ska vara intresserad av att ansluta till vårt team.

Om tait

Tait är specialister på produktutveckling inom IT.

Med vår unika erfarenhet i några av Sveriges mest intressanta och krävande produktprojekt garanterar vi att tait kommer att höja kvaliteten inom ert utvecklingsprojekt.

Inom tait har vi byggt upp en oerhörd erfarenhet av produktutveckling för avancerade IT system. Genom att knyta till oss flera av marknadens mest erfarna systemspecialister kan vi bidra med kvalitetshöjande åtgärder i samtliga faser av ert utvecklingsprojekt. Tait AB är ett lönsamt bolag och består idag av 5 anställda där vi även jobbar med underkonsulter vid behov. Vi har både ”in house” projekt samt jobbar på plats hos externa kunder, ofta med långa uppdrag.

Tait grundades 2007 av Mattias Moqvist (fd. Eriksson), Johan Gustavsson, Kristoffer Vinge,  och Stefan Ragnarsson. Tait har sedan starten varit ett lönsamt bolag.

Personlig utveckling

Vi har som mål att alla anställda hos tait ska känna att vi erbjuder ett intressant och tryggt koncept där du har möjlighet att utvecklas. Du får både intressanta och utmanande uppdrag som tait kan erbjuda genom bearbetning av våra referenskunder och breda kontaktnät inom medelstora och stora bolagen på svenska marknaden. Vi ser gärna att du har som mål att utvecklas och ta ansvar för större projekt eller att du vill utvecklas mer inom specifika områden som specialist.

”In house” fokus

Tait är väldigt duktiga på att ta ett totalansvar för utveckling av nya projekt. Med det menar vi att vi genom vår breda kompetens kan utföra alla steg som krävs av ett utvecklingsteam: Förstudie / Arkitektur / Design / Utveckling / Testning / Support.

Vi ser även att små och medelstora bolag med egna produkter ofta hamnar i ett förvaltningsläge där man skulle vilja lägga ut drift och underhåll av produkter som man utvecklat själva. Ofta uppstår problemen med egen utvecklad mjukvara när nyckelpersoner försvinner eller helt enkelt inte kan besitta alla kompetensområden för att effektiv förvalta produkten eller tjänsten.

Tait kan hjälpa er med både nyutveckling och långsiktig förvaltning av era produkter.

Vad innebär ”in house” för fördelar för dig som anställd hos tait?

  •  Du sitter fysiskt på taits kontor.
  •  Teamet som arbetar på olika projekt blir sammansvetsade och hittar former för optimera leveransen till kunderna.
  • Riktiga arbetskompisar vilket är få förunnat inom konsult branschen.
  • Tryggt bolag med bl.a AAA rating.

Extern konsulting

Som anställd hos tait har du även möjlighet att jobba som extern konsult. Tait hjälper dig att få uppdrag med hjälp av våra erfarna säljare samt även med hjälp av våra konsulters nätverk hos befintliga kunder och tidigare kunder.

Vad innebär extern konsulting för fördelar för dig som anställd hos tait?

  • Intressanta projekt med goda utvecklingsmöjligheter hos stora svenska bolag.
  • Vi är duktiga förhandlare med gott renommé hos våra kunder vilket ger en högre ersättning då du är en del av taits erbjudande där kunden redan har en kvalitetsstämpel på tait som leverantör.
  • Vi tar hand om dig när du är på långtidsuppdrag
  • Kontinuerliga möten med anställda på tait för att kunna få kunskapsutbyte från intern- och externkonsulter på tait.

Det är unikt roligt att jobba på tait!

Vad menar vi med detta? Jo, när man jobbar med intressanta och kunniga kollegor, uppdrag som ligger i framkant inom utveckling av applikationer, system, tjänster m.m, man är en grupp individer som verkligen trivs ihop på fritiden, kick off, middagar så utvecklas en dynamik som är svår att ta på men alla vill tillhöra, en för alla och alla för en är taits motto!